lördag 30 mars 2013

Dåligt samvete

Ja, lite dåligt samvete hade hon allt igår så jag hade en fin dag! Först en lagom promenad i skogen. Äntligen kan man gå där igen för nu har isstigarna smält undan! Mycket spännande dofter vill jag lova. Sen lekte vi kurragömma vilket innebär att när jag är ouppmärksam så har Matte gömt sig bakom ett träd eller en sten. När jag upptäcker att Matte är borta kopplar jag på nosen lite extra för jag tycker att det är läskigt att att vara ensam ute i skogen. Så jag brukar hitta henne med en gång! Men här hos oss blommade minsann inga Frolic-buskar. Men när vi kom hem hade Påskharen gömt godis i trädgården! Jag gick där och nosade och letade både länge och väl. Under tiden lagade Matte påskmat som vi åt lite senare. Så här såg min portion ut ägg, köttbullar och skinka. Silll och Janssons frestelse kan Matte få ha för sig själv! Nu hoppas jag att vi slipper påsksmällare idag för dom gillar jag inte alls!

Trevlig Påskafton önskar
BELLA

4 kommentarer:

 1. Bra för en när matte har dåligt samvete, hihi!
  Verkar som ni verkligen haft en trevlig dag och jag håller med att det är läskigt när matte försvinner så där helt plötsligt, tur du hittade henne!

  Nospuss

  SvaraRadera
 2. Smaskens middag du fick :) Mums. Ja, tacka för sommartid där alltid, vi ska också ställa tillbaka vågen flera kilo :) Det betyder att jag ju kan äta så mycket mer än vad jag redan gör, hihi.

  SvaraRadera
 3. Visst är det trevligt med all påskmat som omväxling! Jag gillar inte sill och jansson men resten har jag smakat med god aptit! Kramis!

  SvaraRadera
 4. Finfin påskbuffé där, Bella! Här blev det märgben och sånt, helt OK påskamat, tycker jag. Kul att du hittade till mig, för jag gillar att ha många kompisar!

  SvaraRadera