torsdag 1 januari 2015

DAGEN EFTER...

.... kvällen före
Fotot är taget idag då jag tar igen mig efter gårdagens prövningar!

Jodå, det gick väl ganska bra med fyrverkerierna i går. Kanske var det det trista och molniga vädret som gjorde att raketerna inte syntes så tydligt. Men lät gjorde dom ju ändå, förstås. Jag tror nog att ADAPTILEN gör nytta för jag var inte vettskrämd, "bara" orolig. Och så trycker jag mig så nära Matte som det bara, bara går. Det var lite besvärligt, tyckte jag, när hon lagade mat. Då kunde jag inte vara tillräckligt nära. Då var det riktigt otäckt en stund. Men hon hade ju lovat att vi skulle ta oss igenom denna nyårskväll oxå, så då gjorde vi det!

Den första dagen på det nya året inbjuder inte mig till nån längre promenad. Det är 5 plusgrader, disigt och grått. Idag tror jag att jag nöjer mig med några snabba besök i trädgården, hehe. Vi får se hur det blir...

En god fortsättning önskas er alla från
en dagen-efter-trött BELLA 

5 kommentarer:

 1. God fortsättning. Skönt att ni tog er igenom nyårsnatten och allt smällande trots allt.
  Massa nospussar!

  SvaraRadera
 2. Lilla fina Bella, det var en himla tur att du inte hälsade på hos oss igår kväll för här var det som vi hamnat mitt i ett inferno! Nu är jag inte speciellt rädd av mig, men till och med jag blev tvungen att sitta i knät.
  Idag har det fortsatt att smälla, men det har jag inte brytt mig om. Det är mest matte som är irriterad på att det aldrig tar slut.
  Hoppas du och din matte får ett riktigt härligt 2015!
  Puss från Melody

  SvaraRadera
 3. Du ser allt lite härjad ut. Nu får du vila ut och ta dig an det nya fina året!

  SvaraRadera
 4. Själv va jag lugn, med mitt bandage, utom när stora kriget kom vid 12.Då blev jag allt lite orolig, man kan visst köpa nån tröja som heter thunder shirt också. Fast roligare saker kan man ju lägga pengarna på.

  SvaraRadera