tisdag 30 april 2013

Valborg...

... är det idag. Och vad är det med då? Jo, Valborg har namnsdag, Sveriges konung fyller år, Hollands drottning abdikerade idag, det tänds brasor lite varstans i kväll och så sjungs det " Vintern rasat ut........"
Matte sjunger och jag eldar på!

6 kommentarer:

 1. Åh, tycker du också om att sitta framför brasan? Jag brukar ligga framför brasan hos mina matteföräldrar och bara njuta av värmen. Idag har det ju eldats stora brasor ute, men vi stannade faktiskt inne och det var nog skönast så. Det har både regnat, haglat, blåst och varit soligt idag.
  Trevlig valborg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Igår blåste det stormvindar hos mig och jag gillar inte när det blåser! Bäst att vara inne då!

   Radera
 2. Där såg det verkligen skönt ut framför brasan! Skönt att ha en egen valborgseld inne... Kramis!

  SvaraRadera
 3. Ja du Ludde, det är riktigt härligt med en brasa!

  Varma hälsningar

  SvaraRadera
 4. Bra fördelning av sysslor, hihi!
  Jag vet en till som fyller år och det är inte kungen utan mattes kollegas äldsta son! Säkert många fler men inga jag vet, hihi!

  Nospuss

  SvaraRadera
 5. Matte tackar för hälsningen! Det har varit både frustrerande och en del ilska att strida mot en den där biståndshandläggaren! När matte nu inser att det fanns en hel del murar som hon fick riva, som var påhittade av den där handläggaren, så blir hon ju lite förbaskad!
  Stackars de gamla och sjuka som inte har en anhörig som strider för dem!
  Nu ska ju mattefar komma till rätta och smärtorna försvinner inte för att han fått ett boende, men nu finns det ju något att jobba utifrån. Tyvärr bor vi ju så långt ifrån honom men snart ska jag åka dit och vara vårdhund!
  Ha det gott!
  Puss från Melody

  SvaraRadera