lördag 13 april 2013

Halt!

Igår morse fick Matte ett mindre bryt när hon vred på persiennen och tittade ut! Men så himla onödigt! Massor av snö hade kommit under natten! Strax därpå kom ett sms från en jobbarkompis som skrev att vägen till jobbet var jättehal! Som tur var så har Matte inte bytt till sommadäcken än.

Och jag är lite halt ;) Jag har gjort illa mig i en klo. Det hände när jag var på skogspromenad med Elina. Hon blev ju förskräckt när hon såg att jag blödde från klon så hon bar mig hem. Då är det tur att man inte är så stor, hihi.
Nu har jag ha ett litet bandage när jag går ut så jag inte river upp klon igen! Första gången med bandaget kunde jag nästan inte gå alls. Men nu trippar jag så fint, säger Matte! Ser ni att jag har ett rosa förband?

4 kommentarer:

 1. Aj! Det gör ont när klorna går sönder! Hoppas det läker fint så du kan springa i skogen igen. Vilket fint bandage i alla fall... Kramis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, Ludde! Javisst vill vi kunna springa i skogen!

   Radera
 2. Lilla gumman, sånt gör jätteont så det var inte konstigt att du inte kunde gå först.
  Snällt av Elina att bära dig hem.
  Hoppas du snart är bättre och att snön smält bort igen!

  Nospuss

  SvaraRadera
 3. Usch ja, hoppas klon blir bra snart igen. Mina "tumklor" brukar kunna gå av då och då och då brukar det blöda och ha sig. Tror matte tycker det är mer läskigt än jag. Bandage på tassen kan helt klart göra det lite obekvämt att gå. Men du klär väldigt fint i rosa :)

  SvaraRadera