onsdag 17 april 2013

Sov du lilla videung....

Tänk va jag har det bra!
När Matte jobbar så passar jag Elina några dagar i veckan. Hon kommer och hämtar mig och då går vi på prommis och ofta i sällskap med lilla shih tzun Stina och hennes matte. Min Matte säger att Stina är ett bland det sötaste hon har sett, näst mig då!

Det händer att jag behöver hjälp att passa Elina. Då får jag assistans av Bojjen, en snäll liten blandis. Han är världsbäst på att passa henne! Ni skulle bara se vilka konster hon då kan utföra! Igår fick jag ytterligare en assistent, nämligen Alvin. Han är en snäll, men ack så busig, Kavaljer King Charles spaniel! Det är kul med promenadkamrater för då blir det nästan dubbelt så många spännande fläckar att nosa på!

Jag sällskapar min Moster några andra dagar i veckan. Vi går på olika spännande prommisar i vår stad. Eller så åker vi till Sommarstugan. Idag till exempel, ville Moster kratta gamla löv där, men det blåste "Vårvindar friska........" så det var ingen större idé.
Jag behövde ta igen mig efter att Moster jagat löv en stund. Det tar minsann på krafterna att vara i vägen och skälla på krattan, hihi!


6 kommentarer:

 1. Oj, så söt du är när du ligger och vilar!
  Det låter inte riktigt som den rätta vårvärmen kommit till dig ännu!
  Puss från Melody

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut ingen värme här ännu, Melody!

   Radera
 2. Jo, nog låter det allt som att du har det riktigt bra även när du inte har matte i din närhet :) Förstår att du blir trött av så mycket stoj som du varit med om idag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har det såå bra med mina sällskapsuppdrag! Men visst blir man lite trött ibland, hihi!

   Radera
 3. Ser farligt ut att ligga i gräset när det är krattning på gång... Kramis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är helt lugn när jag är med Moster, hon har ögon som en falk. Min mattefar kallade henne för Falköga, hon har alltså full koll ;)

   Radera