söndag 31 maj 2015

HÅLL ALLA TASSAR...

... och tummar för mig i morgon. Jag ska nämligen till Blå stlärnans djursjukhus och vi ska vara där redan 7.10. Det är väl tidigt, om ni frågar mig. Matte säger att vi måste åka hemifrån senast 5.50. Men både matte och jag är glada att vi fick en sådan tidig tid. Jag ska vara fastande när jag kommer ifall ifall jag behöver sövas. 
Men varför ska jag dit, undrar ni?
Jo, jag har gjort illa mig i min västra baktass eller en klo. Vi vet inte var, för jag tillät inte min hundvakt Elina att titta på det då det hände. Och jag vet inte vad som hände, mer än att det gjorde riktigt ont och jag började blöda när vi gick promenad.
Elina, som är undersköterska, ringde matte på jobbet så hon fick förklara var vi förvarar "akutsakerna". Elina fick inte undersöka min tass. Jag sprattlade allt vad jag var värd och försökte komma undan. Då la hon ett fint förband med en blodstoppande bomullstuss närmast trampdynan/klon istället.

Och tro nu inte att jag har låtit matte undersöka mig nåt nämnvärt heller. Hon har fått "se men inte röra". Därför vet vi inte riktigt vad som är fel. Mer än att jag har ont och att jag inte vill stödja på den tassen. Att gå promenad finns inte på kartan. 
Men matte har kastat ut lite godis i gräsmattan och då har jag smaskat i mig det samt kissat och bajsat.
Matte har varit i kontakt med Blå stjärnan två gånger per dag. Eftersom jag har ätit och druckit med god aptit så har de enats om en tid i morgon bitti.

Nu har jag ätit kvällsmat och fått mitt efter-maten-godis. Min matskål har plockats undan eftersom jag ska vara fastande i morgon bitti. Men som tur var fick jag ha vattenskålen kvar. 
Matte har lagt ett nytt förband om tassen men hon kan fortfarande inte se vad det är som är fel.

Här ser ni mig när jag letar godis i gräset trots bandaget på tassen.

Lite pirriga go natt-hälsningar från
BELLA med matte


7 kommentarer:

 1. Men jösses...så spännande att få veta vad du råkat ut för då! Vad det än är så hjälper dom dig så du blir frisk superfort hoppas vi. För promenera måste man ju! Håller tummar och tassar!

  SvaraRadera
 2. Nej men usch och fy, inte roligt att ha ont, men dom är rätt bra på såna där sjukhus. Är liksom fenor på att ta bort ont så att man snart mår bra igen.
  Klart vi håller alla tassar - det blir 16 stycken.
  Matte håller dessutom två tummar och tio tår!
  Kasper med kattflock och matte

  SvaraRadera
 3. Men stackars dig,tänker på dig idag. Såna där ställen är läskiga, men dom fixar nog din tass. Så du kan springa runt utan att ha ont.

  SvaraRadera
 4. Snart är du nog på alla fyra tassarna igen. När du kan leta godis och göra både ettor och tvåor är det nog inget allvarligt fel. Håller tassarna för att dom fixar till det... Kramis!

  SvaraRadera
 5. Hoppas att allt gått bra hos Blå Stjärnan!

  SvaraRadera
 6. Vilken tur ändå att ni fick en så tidig tid, så att du inte hinner bli morgonhungrig. Du kan sova lite i bilen, värre är det för matte, hihi.
  Hoppas det går bra och att det inte är något allvarligt.
  Massa nospussar!

  SvaraRadera
 7. Bra att kolla upp det för det gör ont. Jag har bara "bockat" en klo en gång och det kändes inte skönt.
  Hoppas att allt gick bra och att du mår bättre nu.

  Nospussar

  SvaraRadera