onsdag 1 oktober 2014

RÖRIGT!

Jag ogillar verkligen när Matte rör till det! Precis som om det inte räckte med att måla om utsidan av huset under vår semester. Det var rörigt så det räckte, enligt mig.
Nu har min människa påbörjat en ny röra, Projekt kök!

Jag har fått köksförbud, dvs Matte har satt upp strykbrädan framför dörröppningen. Matte har flyttat min matplats till sovrummet. Det gillar jag inte!

Men i morse lyckades jag smita in för att tala om för Matte att hon glömt att ge mig det dagliga tuggbenet! "Hallå, du har glömt nåt!"

Håll med om att det ser förfärligt stökigt ut?
Som tur är har jag fått vara hos min Moster när detta röriga arbete pågår. Det är alldeles tillräckligt hemskt att komma hem till kvällen. 
"Nu är målaren klar", sa Matte idag när hon hämtade mig. Skönt, tänkte jag. Men så fel jag hade.

Då var det dax att ta fram dammsugaren. Usch va jag ogillar den! Så då får stackars lilla mig sitta ute och titta in, fy!

Blir det bättre, tror ni?

Undrar er lilla BELLA

8 kommentarer:

 1. Hihi, ingen strykbräda i världen kan hålla oss undan om vi bara vill in och kika :D Jag är också bra på att ta mig förbi vissa hinder som är till för att jag inte ska passera :)
  Men visst ser det nog tjusigt ut och det kommer säkert bli riktigt fint när det är klart. Utsidan på huset blev ju det :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bara jobb å jobb. Vill ju vara ledig nån dag...,

   Radera
 2. Stakkars, stakkars deg! Det kan jo bare bli bedre heretter!

  SvaraRadera
 3. Du kommer att få äta som en prinsessa sedan, i nya fräscha köket!
  Fast ett jädrans elände är det just nu, förstås.
  Stackars, stackars dej!
  Kasper

  SvaraRadera
 4. Blir säkert ett jättemysigt kök när det blir klart. Men vilket elände att hon glömde ge dig, ditt tuggben. Tur att man kan forsera de där hindren, bara man vill.

  SvaraRadera
 5. Det kommer att bli klart och jättefint när allt är klart men det tar sin lilla tid och det är jobbigt som attan när det pågår.

  Nospussar

  SvaraRadera
 6. Det blir nog bättre. Mattar ger sig aldrig på renoveringsområdet. Nya projekt tar snart vid.

  SvaraRadera
 7. Du har det inte lätt du, din stackare. Du är ju nästan hemlös. Men ett tips är att kolla när sladden slörpar in i dammsugaren....bästa tivolit!

  SvaraRadera