lördag 4 oktober 2014

DEN ROSA MÅNADEN

Oktober har ju gjort sig känd för att vara Rosa och Matte har så klart köpt den här
som finns till försäljning i var och varannan butik. 

Men nu undrar vi; När infaller den Blå månaden och var köper man det Blåa bandet, som ju är till förmån för prostatacancer?

Jag önskar er en God helg med många kanelbullar så här på Kanelbullens dag! (Jag lär inte få en enda eftersom Matte inte är så förtjust i just bullar)

Nospussar från
BELLA

5 kommentarer:

 1. Matte säger att det blå bandet brukar finnas i samma butiker som säljer det rosa, i alla fall hos oss men när det infaller vet hon inte.

  Nospussar

  SvaraRadera
 2. I morgon ska matte ut och shoppa lite - blev inte av i dag. Då blir det bland annat Rosa Bandet. Vi har i alla fall trissat rosa, alltid något. :)

  Jag mår rätt bra Bella, tackar som frågar.
  Hur konstigt det än kan låta, lite van blir man trots allt med den där fåntratten. Ska nog göra ett eget litet blogginlägg snart, matte har just nu en tendens att själv lägga beslag på bloggen. :-(
  Kasper

  SvaraRadera
 3. Tycker nog att matte kan köpa en kanelbulle till dig.

  SvaraRadera
 4. Här har vi inte sett något blått band på väldigt länge och någon blå månad har vi inte heller hört talas om. Själv bär jag det rosa bandet i min rosett! Ja, när den inte ligger på golvet förstås och det är lite för ofta enligt min matte!
  Puss från Melody!

  SvaraRadera
 5. Jag älskar kanelbullar, det gör min matte med så vi delade på en. Ja, matte åt den halvan och en till, hon som tydligen inte är rädd om sin egen figur men väldigt rädd om min... varför förstår jag inte alls, så snärt och fin som jag är ;)
  Rosa bandet har vi stött på många olika sätt och det är bra när man kan skänka pengar genom att köpa vardagliga saker bland annat.

  SvaraRadera