onsdag 30 juli 2014

FÖR ÖVRIGT SÅ...

... har jag det rätt bra ;) Det har visserligen varit några riktigt rejäla åskoväder här, som på många andra ställen. Då blir jag och min Moster så rädda! Moster sitter med gamla hörselskydd för öronen och en kudde framför ögonen och själv försöker jag försvinna in i filten på nåt sätt. I måndags köpte Matte hörselskydd med radio i till Moster i en förhoppning om att det ska bli trevligare att vara åskrädd! Å jag då? Får jag nåt mot min åskrädsla? Nä, jag får bara en dusch av Adaptil på en handduk :(

Jag har letat godis i gräset. Men när jag hittade de där supersmarriga grillade kycklingfiléerna sa Matte att de inte var till mig :( Jag fick en Jumbone mini istället! Ska klaga hos hundombudsmannen. Diskriminering på grund av ras, eller nåt va?

Men jag har haft det bra i veckan oxå, som ni kan se. Lille Liam var på besök och då fick jag massor av gos. Liam slog en liten drill vid syrenbusken och då gjorde jag det med, strax efter.Väderlekstjänsten har utlovat svalare väder. Men i skrivande stund står det så här på vår termometer!Fortfarande mycket varma hälsningar från
BELLA

5 kommentarer:

 1. Obehagliga temperaturer det där. framförallt den utomhus. Här stannade termometern på 32,9 grader...
  Nu har det regnat och åskat (ÄNTLIGEN, när det gäller regnet), temperaturen sjönk en del. men är redan på väg uppåt igen!!
  En sån sommar!
  Synd om din moster, och om dig förstås precis som om mig.
  Söt liten Liam, förresten. :)

  När matte får klart för sig mängden vitlök (hon eller snarare jag hoppas fortfarande lite grann på bara en klyfta) så ska det kokas antifästingbrygd här hemma.
  Kasper

  SvaraRadera
 2. Ja åska är ett otyg, gillar jag inte alls. Lägger mig i mattes säng då, i förhoppningen att hon kanske kan skydda mig lite.Jo jag ser alltid ut sådär, visserligen påstår virrpannan att hon har ett monster i kopplet ibland. Men den killen har jag aldrig träffat.

  SvaraRadera
 3. Synd om er som är så rädda för åskan, hoppas ni slipper mer nu!
  Klart att du måste pinka över den lilles pink - viktigt att dölja och markera vem som marken tillhör, hihi!
  Klaga du till HO mannen för klart att kycklingen borde ha varit till söta Bella!

  Nospussar

  SvaraRadera
 4. Så kjekt å ha besøk av noen som bare koser med deg!

  SvaraRadera
 5. Vad härligt du haft det :D Men det där med att inte få kycklingfilé, hmm, det tåls absolut att ses över ;)

  SvaraRadera