söndag 15 juni 2014

NÄSTAN SOM VANLIGT...

... känner jag mig nu! Jag var nog alldeles på tok förgiftad! Nu kan jag, nästan, gå de vanliga promenaderna igen. Å det är vi ju glada för så klart! Fast jag passar förstås på att gräsrulla och nu det senaste även tallkottrulla, så mycket jag kan. Matte undrar hur i hela världen det kan vara skönt att tallkottrulla. I ärlighetens namn undrar jag det också, hihi!

Igår fick jag vara med på samma sida igen. Eller fick och fick, jag lääät tills jag fick. Jag låååter i ungefär  3 minuter och då skäms Matte inför grannarna. Så då får jag komma på samma sida och det är ju bra! Matte och Moster fick nämligen fram penslar och målefärgsburkar igen. De målade och målade och målade! På kvällen stack de iväg och åt pizza, utan mig. Då var det allt lite synd om mig, eller hur? 
Men när Matte kom hem hade hon en doggybag till mig. Så jag fick käka lite pizza jag med! Med detsamma va jag glad igen. 

Matte hälsar och säger att nu är nästan allt det grå färdigmålat. Det är en del kvar på gaveln. Men där behövs det en riktig ställning. Så där får grannarna hjälpas åt.... på nåt sätt. 


Visst ser det både snyggt och gott ut? Och snyggast är ju jag, på samma sida, tuggandes på en godispinne.

Soliga, och snart giftfria, söndagshälsningar från
BELLA

9 kommentarer:

 1. Hihi, det var en bra metod, att se till att matten skäms över dig så att du till slut får som du vill. Det ska jag komma ihåg, hihi. Fint blir det på huset minsann :)
  Skönt också att du är på väg att bli helt giftfri.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det här giftet tålde jag då rakt inte. Men nu är jag bättre och när nästa otäcka fästing kryper på mig är det nog dax för Frontline igen!

   Radera
 2. Skönt att du mår så mycket bättre nu! Klart att du ska vara på samma sida! Det fixade du galant... Kramis!

  SvaraRadera
 3. Jag rullar inte på tallkottar, jag äter dom. Prova...knaprigt och smaskigt värre! // Arlo

  SvaraRadera
 4. Snyggt blir huset, och du är väldigt smart som hittat sättet att få vara på rätt sida!

  Så skönt att giftet tycks försvinna och du bli som vanligt igen.
  Peppar peppar, säger matte, trots att det sägs vara ett riktigt svårt fästingår i år så har vi fyrbenta fått ovanligt få på oss. Hoppas det fortsätter så hela sommaren!
  Kasper

  SvaraRadera
 5. Tallkottar kan man ha till mycket, kasta rulla käka ja faktiskt alltihop.Skönt att du blivit dig själv igen.

  SvaraRadera
 6. Alla sätt är bra utom de dåliga att få som man vill! Var en som sa till matte (hon har också Shih Tzu) att jag är ännu en Shih Tzu som kan hålla kurs i hur man ska uppfostra sin matte, hihi! Tror även du kan ingå i den kursen!
  Blir jättefint med den nya färgen!
  Vi är så glada att du mår bra igen!

  Nospussar

  SvaraRadera
 7. Nospussar till er, mina vänner!

  SvaraRadera
 8. Så glada vi blir att läsa att du mår så mycket bättre. Matte hon köpte inga gifthalsband till Shakira och mig, vi har fortfarande bara våra bärnstenshalsband.
  Din matte är verkligen duktig att måla!
  Vi önskar er en riktigt härlig midsommarhelg.
  Puss och kram från
  Melody med matte

  SvaraRadera