söndag 23 mars 2014

VÅRKÄNSLOR

Denna vecka har det varit regn, halvstorm men även lite solsken. Säg det som går upp mot gräsrullning? (Matte blir inte jätteglad, hm?)

 
Och vad säger du om den här stenpossitionen, Ludde ;)
Det blåste så jag nästan blev av med öronen.

Blåsiga hälsningar från
BELLA

6 kommentarer:

 1. Flott posering, ser at du har en flott læremester i Ludde! Men du må passe deg når du klatrer opp på steiner når det blåser sånn. Tenk om du skulle blåse rett i bakken!!!

  SvaraRadera
 2. Oj! Det ser ju farligt högt ut det där! Viken tur att du kunde hålla dig kvar fast det blåste så. Väldigt fin bild på dig med havet bakom. Förstår inte vad matten kan ha emot gräsrullningar... Kramis!

  SvaraRadera
 3. Snygg du är där på stenen, synd att det blåste så mycket!
  Jag har inte funnit nöjet att gräsrulla men jag gör det på mattor, ibland men däremot kör jag nosen i gräset - nån sorts huvudrullning kanske, hihi!

  Nospussar

  SvaraRadera
 4. Jag är förstås mest imponerad över din rullteknik, ser fin ut! :)

  Tur förresten att du inte blåste bort från stenen som förresten ser ut som ett riktigt berg! Tur också att du har öronen i behåll, dom är ju så bra att ha.
  Kasper

  SvaraRadera
 5. Åh vad härligt med den gräsrullningen :D Och stenposeringen var ju fantastisk tycker jag :D Omgivningen ser ju väldigt trevlig ut den med, vattnet känns lockande :D

  SvaraRadera
 6. "Havet" som syns på fotot är sjön Mjörn! Och visst är det härligt att gräsrulla! Matten min gillar inte att jag rullar runt eftersom jag är allergisk mot gulgrönt halvtorrt gräs!

  SvaraRadera