lördag 22 februari 2014

NORGES DAG


... är det idag! Nä, det är inte 17e maj utan guld, silver och brons i damernas 3 mil i OS, eller OL som norrmännen säger! Stort grattis till dem.

De svenska OS-laget har ju överträffat alla förväntningar så vi är nöjda och glada ändå ;)

Men nu ska ni få se vad som gjorde att jag tvärnitade när jag skulle på kissetur när Matte kom hem från jobbet. 

Men va i hela världen är det där? Tro inte att jag går förbi det där, Matte! Nänä jag gåvägrade i flera minuter. Med lock och pock från Mattes sida så gick jag väl motvillig förbi. Men där väntade ännu en stor fara.


Ja, faran var så stor så det till och med var staket runt. Någon, eller något, har grävt stora håll i trottoarerna. Och tänk, det var flera stora hål runt om i vårt område. Vad är det som händer? Jo, det ska dras in fiberkabel till alla hushåll. Då får man visst snabbare internet, IP-telefoni och bättre television. Tror ni att det blir bättre TV-program oxå? Det hoppas Matte i alla fall :)


Till sist idag kan vi ge er ett säkert Vårtecken; Hönorna har börjat värpa, tjoho!!!!


Äggande hälsningar från 
BELLA

7 kommentarer:

 1. Starkt åkt av de norska tjejerna och visst är det bara att gratulera!
  Stor sak det där du men du skulle gjort som jag gör när jag ser nått som är märkligt - jag pinkar på det och sen är det inte skrämmande längre, hihi!
  Allt blir nog snabbt och bra men TV-programmen är nog tyvärr lika dåliga!

  Nospussar

  SvaraRadera
 2. Haha bra tips, det där! Det ska jag komma ihåg, Aamor!

  SvaraRadera
 3. Tv-programmen blir inte bättre säger matte, så typiskt tvåbenta att inte kunna göra allt bra på en och samma gång, hihi.
  Aamors tips kanske funkar :) Jag är alltid nyfiken så mig är det inte mycket som skrämmer, helst hade jag kunnat undersöka groparna också för man vet ju aldrig om man hittar något roligt :D men gåvägran är mycket effektivt, hihi. Det tar jag till när det inte passar :D

  SvaraRadera
 4. Äggvärpning är nog ett bra vårtecken! Kanske att dom planterar fibrer också, men måste dom gräva så stora hål bara för dom... Kramis!

  SvaraRadera
 5. Såna där otäcka saker som plötsligt dyker upp.Gillar inte jag heller. Vad trevligt att hönorna börjat värpa,då är våren snart här.

  SvaraRadera
 6. Fibrer i underjorden och färska ägg under hönsen. Hos dig händer det grejer vill jag lova! // Arlo

  SvaraRadera
 7. Lyckliga ni som får fiber, säger min matte.

  Fast jag ogillar också när det dyker upp sånt som inte fanns där i går.
  Och så gratulerar vi till vackra, bruna, färska ägg. :)
  Kasper

  SvaraRadera