tisdag 7 juli 2015

Tråååkigt!


Semestern inleddes med tråkväder, regn och blåst. Då passade matte på att göra det absolut tråkigaste hon vet. Nämligen att sortera post å post och papper å papper. Det är så tråkigt att jag svimmade av mitt bland alla tråkiga papper.

När matte hållit på i femtioelva timmar så slutade det så här för de tråkiga pappren. 

Varför slänger tråkmatten inte de tråkiga pappren i kaminen med en gång? Då sparar vi ju en hel semesterdag som vi kunde gjort nåt roligt istället! Eller hur?

Jag hade det mycket bättre i fredags då jag fick följa med Elina och vara vårdhemshund. Matte körde oss till jobbet tidigt på morgonen. Då fick jag se till att tanterna och farbröderna fick ordentlig frukost när de kom upp. Och de såg till att jag oxå fick det. Ett utmärkt samarbete, om ni frågar mig ;) 
När man jobbar måste man ha rast, inte sant?
Här tar jag en gräsrullepaus när boende och personal dricker kaffe. De säger att jag är ett uppskattat inslag och att jag är välkommen tillbaka.
När vi slutat för dagen tog Elina och jag bussen hem. Väl hemma var jag trött, ska ni veta. Då passade det bra att gå på semester.

Matte och grannen firade semesterstarten med god mat och dryck på altanen. Jag fick smaka på laxen - mums!

Idag är det tisdag. Vädret är soligt med moln som drar förbi i en väldig fart. Det blåser ganska mycket så det är inget badväder för matte, säger hon. 
Jag misstänker starkt att det blir fortsatt tråkigt idag oxå. För nu har den tråkiga och otäcka dammsugaren kommit fram!

Stackars, stackars mig
BELLA

6 kommentarer:

 1. Ja, det var ju en tråkstart må jag säga. Min matte kommer med göra en sån tråkstart vill jag lova, tror det är något konstigt de där tvåbenta liksom bara måste få gjort. Förstår ingenting. Klart man bara vill ut och leka, gräsrulla och bada.
  Bra jobbat av dig på vårdhemmet, ja och bra jobbat av matten med ;)

  SvaraRadera
 2. Kanske dammsugaren kan gå samma väg som pappren? Då är det nog roligare att vara vårdhund i stället för att ha semester... Kramis!

  SvaraRadera
 3. Åh Bella, samma elände väntar här! Pappershögarna har växt, och matte har tappat all koll, säger hon!! Nåt om en räkning som hon inte hittar men tror finns... Äsch, tråk ska man bara strunta i, tycker jag!
  Verkar skoj att vara vårdhund - men jag skulle nog vara för nyfiken på allt för att kunna stanna upp och börja vårda. Jag tycker du var väldigt duktig!
  Kasper

  SvaraRadera
 4. Ser att du slitit hårt på jobbet. Tycker inte din matte ska fodra att du kan svamp också, du har ju redan en ansvarsfull uppgift.Hoppas resten av semestern blir mer lattjo, kan väl inte finnas mer tråkuppgifter nu tycker jag.

  SvaraRadera
 5. Tur att du inte råkade bli bortsorterad av bara farten, Bella! Det måste nog vara lite tråkigt ibland, så att det roliga blir jättekul.

  SvaraRadera
 6. Vilket supertråkigt liv du har! Oj, vad jag lider med dig...Så! Känns det bättre nu? Nu kan du ta med dig matten ut på en skojig skogspromenad så blir det hur kul som helst!

  SvaraRadera