söndag 11 maj 2014

TRÅKIGT!

Ja, jag har det riktigt, riktigt tråkigt! Matte har så himla mycket annat att stå i nu för tiden. Låt så vara att en del har varit för min skull.
Det här till exempel:

Grannarna och Matte tog ner ett hiskeligt stort och fult forsythiabuskage. Då blev det helt plötsligt fritt fram för mig att sticka över till till grannarna och kolla under deras trädäck, hihi. Och det är nåt som Matte verkligen inte vill att jag ska göra. Hon är helt livrädd att jag ska fastna under där. Eller äta upp en död mus eller nåt annat otäckt! 
Men Matte, det fattar du väl att jag inte äter döda möss, jag vill ha grisöra. 

Så för att inte jag ska rymma under grannens altan så fick matte skaffa fram mer staket, stolpar och annat som behövs för rymning- och insynsskydd.

Och med hjälp av min Moster, Leffe och en granne blev det så här bra! 
Men gissa var jag fick vara medan de grejade? Jo, på motsatta sidan. Tråkigt!! Men nu kan jag strosa omkring på den här sidan igen.

Nästa dag så kom väl Matte och grannen brötande med en sån här jättegrej.

Det är nämligen bestämt i vår bostadsrättsförening att husen ska målas om. Och då måste man först tvätta med målartvätt efter alla konstens regler. Så då gjorde grannen och Matte det i flera dagar. De tvättade 3 hela hus plus hjälpte till med ytterligare 2 gavlar.
Och vad tror ni att jag fick vara under tiden? Jo jag fick vara på motsatta sidan gentemot var de var. Tråkigt!!

Som om inte detta var nog så har Matte börjat med det här nu.

Gissa var jag får vara då? Ni fattar va? Just det, på motsatta sidan! Tråkigt!! 
Hon säger att det är för att jag inte ska "lägga nosen i blöt". Precis som om jag skulle lägga mig i färgerna. Det är väl klart att jag inte gör - jag går ju inte ens ut och kissar när det regnar ;)

Uttråkade hälsningar från er lilla
BELLA


11 kommentarer:

 1. Stackars dig som inte får hjälpa till men du kan säga att du är chef över allt fixande eftersom du är på andra sidan, hihi!
  Hade du inte ens nosat i färgen? Det hade jag gjort och har gjort till mattes förtvivlan en gång när hon målade. Bara det yttersta på mustaschen som blev lite vit, hihi!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra tanke - jag är chef! Nä jag har inte haft en chans att lägga nosen i blöt :)

   Radera
 2. Oj, oj vad din matte har mycket att göra. Förstår att du har tråkigt, men när allt är klart kan matte och du njuta av hur fint det blivit och ha en det riktigt gott tillsammans.
  I dag har det regnat hela dagen och jag har också haft lite tråkigt för det har inte blivit en enda långpromenad. Hoppas du och matte får en riktigt härlig vecka med lagom mycket
  att göra!
  Puss från Melody!

  SvaraRadera
 3. Idag har det ösregnat hela dagen här i Västra Götaland så vi har latat oss hela dagen :)

  SvaraRadera
 4. Människorna borde faktiskt ägna sig mycket mer åt oss! Att inte vara på samma sida är ju helt galet! Nån ordning ska det väl va... Kramis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är de galna så som de håller på!

   Radera
 5. Det var allt en riktigt tråkig matte du har! Ska hon måla och greja med hela stan innan hon är klar månntro? Det var väl bra som det var. Ta med henne på en långpromenad i skogen i morgon i stället!// Arlo

  SvaraRadera
 6. Ska försöka få med mig på promenad om det inte regnar alltför mycket ;)

  SvaraRadera
 7. En sån duktig fixarmatte du har!
  Men varför du hela tiden ska vara på motsatt sida, förstår jag inte.
  Du skulle ju vara till mycket bättre och mer kvalificerad hjälp på RÄTT sida!!
  Kasper

  SvaraRadera
 8. Jättetråkigt ju, att va på andra sidan hela tiden.

  SvaraRadera
 9. Men söta lilla Bella, jag lider med dig. Att du är på motsatt sida hela tiden måste ju ha blivit något missförstånd. Inte kan det väl vara så att det var så det var menat?
  Grisöra förresten går för döda möss, jag vet för jag har smakat på båda :)

  SvaraRadera