torsdag 24 april 2014

PÅHÄLSNING

... av det mindre uppskattade slaget upptäckte Matte i morse. Så då fick hon fram det här i en faslig fart
Jag blev nog påhoppad i går när jag lekte fotomodell. Jag har inte provat den här sorten tidigare för jag har haft droppar i nacken och det har ju varit bra. Vet inte varför hon har bytt....

Hälsningar från
BELLA med fästinghalsband

10 kommentarer:

 1. Såna där otäcka odjur är inget kul att ha. Klarat mig än men snart blir det nog droppar i nacken.
  Fin blid på dig bland vitsipporna!

  Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, äckliga är dom små odjuren. Tack, jag är själv nöjd med fotot ;)

   Radera
 2. Jag har det där halsbandet också, men det kan tydligen vara ganska starkt i början så matte har alltid för vana att introducera det för mig lite i taget, först bara på rundorna ute och efter någon dag så har jag den på mig hela tiden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej, då ska jag be Matte ta av mig det inatt.

   Radera
 3. Fästingar är otäcka - men var försiktig med det där halsbandet! Grynet fick ett sådant förra året - och sedan dess är hon en eksemhund. Trots att det togs bort helt efter en dryg månad.
  Jag vet att de flesta tycks klara det, men jag ville ändå tala om...
  Kaspermatten

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, vi ska vara uppmärksamma på hudproblem!

   Radera
 4. När man bor i en fästingskog som jag måste man helt enkelt ha halsband, det finns inget alternativ. Änglabrorsan hade sånt som du har, men jag fick ett annat som heter Seresto. Inga fästingar får jag, Så det är ju bra.// Arlo

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä usch för fästingar och huggormar oxå för den delen!

   Radera
 5. Det här är femte sommaren jag har sånt halsband och jag har haft tur och tål det bra. Det håller odjuren borta och det är skönt för jag gillar inte såna blodsugare. En gång provade vi med droppar för det hade skrivits så mycket negativt om Scalibor, men då fick hussen plocka bort döda fästingar som satt sig fast istället. Då gick vi tillbaks till halsband istället... Kramis!

  SvaraRadera
 6. Jag har ju haft droppar förr om åren och ja, Matte har nog fått plocka en och annan död fästing på mig med. Ska bli intressant att se om det blir nån skillnad!

  SvaraRadera